Zo keer ik graag terug uit vakantie!

Huon

Terugkeren uit vakantie, het is niet altijd even fraai: je doorheen tonnen ongeopende post worstelen, vaststellen dat je tuin is veranderd in een kweekvijver voor distels en andere creaties van Moeder Natuur en twee uur lang worstelen om je doorheen werkmails te slaan. Maar er wachtte mij gelukkig een aangename verassing wanneer ik mijn Facebookaccount na meer dan twee weken opnieuw opende en zag dat iemand bovenstaand bericht had gepost. ‘Eén kans op zes’, het boek dat vorig jaar verscheen wordt nog steeds gelezen en gewaardeerd, waarvoor mijn dank! Ik bedacht en schreef het verhaal toen ik op vakantie was in Hyères, de locatie waar het verhaal zich afspeelt. Twee jaar later ligt het boek in iemands bed en gaan mijn toenmalige hersenspinsels door diens hoofd, als een vreemdsoortige vorm van telepathie. Een aparte, maar zeer welkome gewaarwording.

Wat zijn de vreemdste plekken waar jullie ooit een boek hebben gelezen en nemen jullie ooit een blog-/sociale mediapauze?

PS: glad to be back, guys!

12 gedachtes over “Zo keer ik graag terug uit vakantie!

 1. Welkom terug!

  Mijn gekste plek moet waarschijnlijk het voetbalstadion geweest zijn, tijdens een voetbalmatch 😀

  Tja, ik ‘mocht’ mee naar een match van manlief, maar ik kijk écht niet graag voetbal. Ik heb die 90 min dus op mijn manier heel erg productief gespendeerd LOL

  Geliked door 1 persoon

 2. Vakantie zit er niet in omwille oa Corona. Een boek gelezen, ja in alle landen bijna op vakantie maar dan gepaard aan het Frans of Engels naargelang wat ik spreek in dat land. Thuis moet dat NL zijn 😀

  Like

 3. De gekste plek mwah op de Euromast werd ik nogal raar aangekeken, ik zat in dat bovenste ding te wachten tot de zonsondergang perfect was en ja las dus een boek.
  Ik las net dat een vakantie van 8 dagen perfect qua (geestelijke) gezondheid helaas is het terugkomen even lastig. Wel thuis.

  Geliked door 1 persoon

 4. Als kind bracht ik iedere weet een bezoek aan de bibliotheek. Inmiddels vraag ik me af hoe lang het geleden is dat ik voor ’t laatst een boek las 🙂 Tegenwoordig lees ik voornamelijk tijdschriften over fotografie & lifestyle/fitness.

  Dit soort soort reacties en waardering via sociale media zijn toch wel de kroon op je werk en een eeuwige stimulans om je schrijverstalent te blijven uitoefenen. Werkt ongeveer hetzelfde met fotografie als je je werk via het web met de wereld kan delen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s